Wednesday, February 27, 2013

1st GA BY NANA - Spontaneous Picture


Pic spontan ( bagi kami) yang ingin dipertaruhkan..kui3


Tadaaaaa....Senyum, sengeh sensorang bila tengok balik gambar ni. Kisah 2tahun yang lepas, masa honeymoon pertama kami di Damai Laut, Lumut. Pihak hotel bagi bilik yang salah, jadinye sementara tunggu bilik yang kami book tu siap, kami dibenarkan tunggu dalam bilik ala2 konsep bali ni.Ape lagiiii...camwhoring laaaa..Masa ni 2hari selepas selesai majlis perkahwinan kami, penat masih terasa tapi tak melunturkan semangat dan mood honeymoon memasing.Jadinye banyak aksi2 spontan sebab konon malu2 gitu kan kate Pengantin Baru;)



Kawan2 pun boleh la sama join GA BY NANA ni di sini. Tarikh tutup 14 March 2013.

Monday, December 31, 2012

Best Vacation Photo Contest


Selepas contest kaching2 tahun leas, tahun ni sebelum 2012 menutup tirai, kami nak juga buat 1 contest.Simple and easy. Just nak reward dan share something dengan kawan2.




Syarat penyertaan :

  1. Post entri tentang contest ni beserta dengan 'Best Vacation Photo' korang. Tak kisah la cuti tahun bila pun tapi yang terbaik bagi korang.Gambar ikut kreativiti masing2. Gambar nature pun boleh as long menunjukkan tempat tu memang best dan jangan lupa sertakan nama tempat berkenaan.
  2. Follow blog?terpulang..Tag kawan?Pun terpulang.Lagi ramai lagi meriah:)
  3. Settle syarat2 yg senang ni, post link kt entry kami ni.Simple!

Tarikh tutup : 23/01/2013 28/02/2013


Hadiah : (Update : Voucher JJ tukar ke Cash)
  • Tempat pertama : FM + Cash RM50 
  • Tempat kedua    : FM + Cash RM20
  • Tempat ketiga    : FM + Cash RM10
  • Saguhati

Note : hadiah mungkin berubah juga, mana tau makin bertambah.Ada sapa2 yang nak join sponsor hadiah sekali ke kan.dialu-alukan:)


Jom ramai2 join!:)

Tuesday, September 11, 2012

8th GiveAway (GA)








Wawee..hadiah kuali Tefal menanti pada yang bertuah..Jom Join GA di Sini
GA sehingga 12pm 25 September 2012


"Curi-Curi Suka" Giveaway!





Klik banner di utk join


Giveaway untill 11.59pm, Sunday 16 September 2012


Wednesday, June 27, 2012

G.A - Bersama SB di M2M Care House




Klik banner utk join