Monday, October 24, 2011

2INTIM8 CONTEST : Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti ANDA



kami dah done like like like...korang pn like la skali...klik Sini untuk cara-caranye



gud luck nana & fren ;)

Friday, October 21, 2011

"Biqque's October Lucky Follower"



Nk join klik Ini




Tarikh tutup   : 25th October 2011

Saturday, October 15, 2011

Perfumes Farm Contest



klik banner untuk join, Perfume Farm Contest


our most cheerful picture.......
wonderful time n will be remember forever...love my wedding, love my hubby love all my frens...


Friday, October 14, 2011

aDieyZa 1 Dekad GiveAway




'aDieyZa, saya nak header baru sebab blog saya ni pun memang baru la sesangat2..baru 2hari arini..so memang sedang elok la kan klu ade yg sudi nak buatkan kami header yang cantik, menawan tertawan gitu. lagipun kami ni bukannye reti nak wat header yang cun macam dekat blog adieyza tu..wuwuwuuw'



tarikh tutup : 20 Oktober 2011

contest "handbag ini aku yang punya


syarat2 join  :
.
1-Follow belog INI dan jugak belog ini ---> http://bloggersiput.blogspot.com

2-Copy paste entry niey atau syarat 2 nieyh

3-buat satu entry pasal contest nieyh

4-tinggalkan url link entry kat ruangan komen entry belog yuyue...

tarikh tutup ialah pada : AKHIR BULAN INI...

3rd GA RossRazif....


klik banner untuk join



Tarikh tutup : 01/11/2011 pkl 08.00a.m

SHAWL CONTEST



klik banner untuk join


gamba kami yang manissssssss bershawl..;p




suprise dinner celebrate birthday en.suami;)




tarikh tutup : 15 Oktober (11:59 pm)

Contest Giler Posing By EKIN ALIAS



klik banner kalau nak join


meh kte tgk gambar GILER posing kami...





wedding outdoor photoshoot kami;)

BIRTHDAY GIVEAWAY!!!!


klik banner untuk join


Tarikh tutup : 18/11/2011
Happy birthday CT;)

suka suki giveaway


klik banner untuk join


Tarikh tutup : 30/10/2011 (7.15pm)


happy birthday in advance jeeha;)

Thursday, October 13, 2011

'Giveaway Ulangtahun Kelahiran ke 2 Rayyan'

 






Happy Birthday Rayyan..semoga menjadi anak yang menggembirakan kedua iba bapa..jangan nakal2;)