Saturday, December 3, 2011

1st Contest : KaChing KaChing


wuuuu...berdebar nak wat contest...contest ke eh name ni..xkisah la...tapi niat di hati nak kasi penghargaan untuk sahabat handai..nak bagi kat semua, xdapat la kot kan..jadinye kami buat KaChing KaChing Contest..


 TEKA BERAPA JUMLAH DUIT SYILING DALAM GAMBAR DI ATAS


Syarat-syarat:

Cara Pertama
1. Kalau kalian baik hati follow la blog Ini dan Ini..Takde paksaan pun;)
2. Kalau rajin, buat la entry tentang KaChing KaChing Contest ni dan jgn lupe letak gambar banner tu..sangat-sangat dialu-alukan
3. Bila dah siap, jangan lupa komen di entry ini berserta dengan link entry anda dan juga jawapannye yea

Cara Kedua
1. Kalau kalian baik hati follow la blog Ini dan Ini..Takde paksaan pun;)
2.Kalau tak de blog ataupun xbape nak rajin nak buat entry, kalian boleh saja jawab di bahagian komen entry ini

Seorang dibenarkan teka 2 kali dalam 1 komen...

Hadiah?? bergantung kepada sambutan dan ketepatan/kehampiran jawapan kawan-kawan la yea..yang pasti ade FM..korang kan suke kumpul FM kan..kann...mungkin juga ade dalam bentuk cash/topup

Tarikh tutup???belum ditetapkan lagi..
Tarikh tutup : 05/12/11, 11.59pm

Hint??? lebih dari 10sen kurang dari RM50..hik3

Meh la join reramai;)

1 comment:

myza said...

en peraduan apakata panjang kan lg contest...sy x faham la apa soalan.kalau pnjgkan due date sy leh tlg promote kan :) sbb sy pon nak join..ni dh terlepas pndg huhu