Monday, December 31, 2012

Best Vacation Photo Contest


Selepas contest kaching2 tahun leas, tahun ni sebelum 2012 menutup tirai, kami nak juga buat 1 contest.Simple and easy. Just nak reward dan share something dengan kawan2.




Syarat penyertaan :

  1. Post entri tentang contest ni beserta dengan 'Best Vacation Photo' korang. Tak kisah la cuti tahun bila pun tapi yang terbaik bagi korang.Gambar ikut kreativiti masing2. Gambar nature pun boleh as long menunjukkan tempat tu memang best dan jangan lupa sertakan nama tempat berkenaan.
  2. Follow blog?terpulang..Tag kawan?Pun terpulang.Lagi ramai lagi meriah:)
  3. Settle syarat2 yg senang ni, post link kt entry kami ni.Simple!

Tarikh tutup : 23/01/2013 28/02/2013


Hadiah : (Update : Voucher JJ tukar ke Cash)
  • Tempat pertama : FM + Cash RM50 
  • Tempat kedua    : FM + Cash RM20
  • Tempat ketiga    : FM + Cash RM10
  • Saguhati

Note : hadiah mungkin berubah juga, mana tau makin bertambah.Ada sapa2 yang nak join sponsor hadiah sekali ke kan.dialu-alukan:)


Jom ramai2 join!:)