Wednesday, February 27, 2013

1st GA BY NANA - Spontaneous Picture


Pic spontan ( bagi kami) yang ingin dipertaruhkan..kui3


Tadaaaaa....Senyum, sengeh sensorang bila tengok balik gambar ni. Kisah 2tahun yang lepas, masa honeymoon pertama kami di Damai Laut, Lumut. Pihak hotel bagi bilik yang salah, jadinye sementara tunggu bilik yang kami book tu siap, kami dibenarkan tunggu dalam bilik ala2 konsep bali ni.Ape lagiiii...camwhoring laaaa..Masa ni 2hari selepas selesai majlis perkahwinan kami, penat masih terasa tapi tak melunturkan semangat dan mood honeymoon memasing.Jadinye banyak aksi2 spontan sebab konon malu2 gitu kan kate Pengantin Baru;)



Kawan2 pun boleh la sama join GA BY NANA ni di sini. Tarikh tutup 14 March 2013.